VANDFORSYNING MED MÅLERFLEKSIBILITET

ALT-I-EN LØSNING TIL VANDFORSYNING

VANDFORSYNING MED MÅLER-FLEKSIBILITET

ALT-I-EN LØSNING TIL VANDFORSYNING

En komplet løsning til Jeres Behov

Hos IOT Solutions handler det ikke kun om vandmålere; vi tilbyder en komplet løsning, der omfatter alt, hvad I har brug for.

 

 • Brugervenlig platform, med BD Smart Forsyning, kan du holde styr på din forretning og forbruget fra dine borgere. Platformen alarmerer ved eventuelle lækager, og kan opsætte datavisualisering uden ekstra omkostninger.
 • Fjernaflæste målere til at videresende data til platformen.
 • Kundeportal med forbrugsvisning og notifikationer via e-mail og SMS ved eventuelle utætheder eller overdreven forbrug.
 • Dataintegration til vandafregning.
 • Målerskifte-app til online registrering af skift inklusive foto-dokumentation. Appen gør det nemt og hurtigt for installatøren at få målere ind på platformen. 

 

  SPAR RESSOUCER OG FÅ OVERBLIK VIA BD SMART FORSYNING PLATFORMEN

  BD Smart Forsyning platformen giver dig et komplet overblik over forbrugsdata og målerplacering. Med vores løsning opnår du et detaljeret overblik 1-3 gange dagligt over dine kunders forbrug – herunder kritiske alarmer såsom lækager og tilbageløb, der straks sendes til platformen og vores kundeportal for øjeblikkelig håndtering.

   Dette bidrager til færre reparationer og mindre vandtab. Derudover sikrer vores integrerede system en gnidningsløs overførsel af forbrugsdata til afregningssystemet, hvilket effektiviserer afregningsprocessen og sparer betydelig tid.

    KUNDEPORTAL: EFFEKTIV OG BRUGERVENLIG OVERVÅGNING AF FORBRUG

    Her får forbrugerne direkte adgang til forbrugsdata på time-, dag-, måneds- eller årsbasis, så de altid er opdateret og klar til at optimere og identificere besparelsesmuligheder.

     

    Automatiske notifikationer om kritiske hændelser som lækager sendes direkte via email og SMS, så forbrugerne kan handle hurtigt og effektivt. Med vores intuitive dashboard får du på få øjeblikke grundlaget for korrekt vandafregning til forbrugerne.

     

    Kundeportalen er smukt designet og meget  intuitivt, så brugeroplevelsen er helt i top.

     

    MÅLERFLEKSIBLE

    Vi er ikke blot en leverandør af målere; vi er din partner i at finde den nøjagtige målerløsning, der passer til dit unikke forsyningsbehov. Hvis din nuværende måler er i stand til at levere pålidelige data, vil vi gerne indlede en dialog om, hvordan vi bedst kan migrere dem til vores løsning.

    Eksempler på nuværende målerleverandører, vi samarbejder med.

    SICONIA® - Sagemcom

    Nominel størrelse DN15-DN20

    ECCUS®- SENSUS

    Nominel Størrelse DN25-DN50

    Axioma QALCOSONIC W1

    Gevindmålere, Størrelse DN15-DN50

    Axioma QALCOSONIC W1

    Flangemålere, Nominel størrelse DN25-DN100

    SIMPEL DOKUMENTATION OG PROBLEMFRI INSTALLATION

    Med vores system følger en installations-app, som gør det enkelt og effektivt for installatøren at dokumentere udskiftningen af målerenheden.

    Den nye måler registreres øjeblikkeligt i BD Smart Forsyning, installationens dokumentation er automatisk på plads, og forbrugsdata bliver straks tilgængelige.

    Så nem er vores måleskifte -app

    SUPPORT

    Vi følger vores kunder hele vejen og tilbyder et nemt og intuitivt support system, hvor alt er samlet et sted. Her kan I få svar på jeres spørgsmål via FAQ, oprette sager og meget mere.  

    KOMMENDE EVENTS

    Følg med i vores deltagelse ved events og messer landet over.

    Her findes informationer om kommende arrangementer. Der er mulighed for tilmelding via formularen.

    Vandmesse
    i Fredericia

    4. oktober
    2024

    Varmemesse i København

    24.-25. oktober 2024

    DET SIGER VORES KUNDER OM OS

    “Vi valgte IOT Solutions for deres langtidsholdbare og fleksible løsning, med fokus på at gøre livet nemmere for vores kunder og øge vores serviceniveau.”

    David Ipsen

    Vandforsyningschef, Halsnæs Vandforsyning

    “Vores overgang fra analoge til digitale målere blev drevet af ønsket om at tilbyde, at hver enkelt forbrugere skulle have mulighed for at gå ind og se sit vandforbrug”.

    Peter Housen Sørensen

    Bestyrelsesmedlem, Sindal Vandværk

    “BD Smartforsynings platformen var den mest attraktive for os med alle nødvendige funktioner integreret. Det gav os en total løsning, der imødekom vores behov, især med vores mange fjernaflæsningsanmodninger fra sommerhusområdet.”

    Mortensen Jensen

    Driftleder, Ulvshale Vandværk

    “Vi valgte IOT Solutions for deres åbenhed, let gennemskuelighed og fremtidssikrede løsning. Deres system giver os de nødvendige data dagligt, og holder vores kunder informeret med direkte sms-beskeder i tilfælde af alarmer.”

    Thorkild Rasmussen

    Formand, Ørum Djurs Vandværk

    ET UDPLUK AF VORES KUNDER

    SENESTE IOT NYT

    Brødrene Dahl og Vandværkernes EDB-Service i strategisk samarbejde

    Brødrene Dahl og Vandværkernes EDB-Service i strategisk samarbejde

    SG IOT Solutions i samarbejde med Brødrene Dahl har med ny aftale fået et interessant talerør i markedet.Totalløsninger med digitale, fjernaflæste målere fra SG IOT Solutions vil fremover bliver anbefalet gennem Vandværkernes EDB-Service, som har tæt kontakt til op...

    Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere

    Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere

    14.000 kunder kan nu se frem til en unik løsning, der både er mere brugervenlig og rummer store grønne perspektiver. Mekaniske målerenheder vil de kommende 12-14 måneder blive udskiftet med digitale målere hos kunderne under Skive Vand. Det sker efter, at...