ADMINISTRERER DU EJENDOMME?

Optimer ADMINISTRATION MED IOT Solutions 

Hos IOT Solutions forstår vi, at forbrugsafregning blot er én af de mange udfordringer, I står overfor. Derfor har vi udviklet en intelligent afregningsløsning, der er simpelt, intuitivt og samtidig sparer energi, tid og penge. IOT Solutions forbrugsafregningsløsning sikrer samtidig overholdelse af EU-standarder, inklusiv det krævende EED-direktiv om fjernaflæsning af vand-, varme- og energimålere.

  Hvad kan vi forvente med IOT Solutions løsning?

  Forbrugsoversigt

  Administrér forretning og forbrug fra jeres beboere på en brugervenlig platform med alarmer og datavisualisering – uden ekstra omkostninger.

  Undgå lækager, spar penge og skab en bæredygtig ejendomsadministration. Med vores løsning får I værdifuld indsigt, der gør det muligt at optimere ressourceforbruget løbende, opdage potentielle skader i tide, og træffe velinformerede beslutninger om ejendomsforvaltning.

  Beboerportal: Effektiv overvågning og håndtering af forbrug og skader

  Overhold EU´s lovkrav ved at tilbyde jeres beboere adgang til vores brugervenlige og intuitive portal. Her får forbrugerne direkte adgang til forbrugsdata på time-, dag-, måneds- eller årsbasis. Med et overskueligt og detaljeret diagram kan de nemt holde styr på deres forbrug og identificere besparelsesmuligheder.

  Beboerportalen indeholder også en effektiv alarmfunktion, der øjeblikkeligt underretter beboerne via mail eller sms i tilfælde af lækage eller løbende toilet mm. Dette giver brugerne mulighed for hurtigt at reagere og håndtere situationen direkte fra portalen.

  Forbrugsafregning for hver enkelt lejlighed

  Forbrugsafregning kan være udfordrende, især med det lovmæssige krav om at alle målere i lejligheden skal kunne fjernaflæses inden 2027. Men vi har løsningen.

  Vi tilbyder en intelligent løsning, der gør afregningen realistisk og præcis. Du får adgang til nøjagtige forbrugsdata fra dine beboere via vores platform, hvilket muliggør en realistisk forbrugsafregning. En smart og problemfri løsning.

  FJERNAFLÆSTE MÅLERE

  Vi tilbyder digitale målere og dataopsamlingsbokse, der videresender data til afregningssystemer indenfor vand-, varme- og energimåling. En fælles funktion for målerne er, at de alle er udstyret med et letlæseligt display og indbygget med et radiomodul, hvilket muliggør online aflæsning.

  Måleren opfylder desuden EED-kravene om fjernaflæsning.

  Sensus Domojet R - Vandmåler

  Domojet vandmåler sikrer præcision og nøjagtighed, hvilket er særligt vigtigt i lyset af de stigende vandpriser. Med høj produktionskapacitet og topkvalitet garanterer den den højeste metrologiske ydeevne.

  Senus HCAe2 - Radiatormåler

  Elektroniske varmemåler til nøjagtig registrering af radiatorernes varmeforbrug. Med mulighed for at få adgang til 132 månedlige og 132 halvmånedlige værdier, giver radiatormåleren dig omfattende dataindsigt. Udstyret med en clip-on fjernbetjent temperatursensor og en optisk kommunikationsgrænseflade, sikrer denne måler præcis overvågning og kontrol.

  Sensus Pollustat- Varmemåler

  PolluStat-ultralydsmåler tilbyder præcision og pålidelighed ved nøjagtigt at måle energiforbruget i opvarmnings- eller kølingskredsløb. Skræddersyet til både bolig- og erhvervsejendomme, giver denne kompakte måler automatiske aflæsninger og nem monitorering. Med dens høje driftssikkerhed og lange levetid er den et pålideligt valg.

  Installationsapp

  Nemt og Intuitiv brugerflade

  Med vores system følger en installations-app, som gør det enkelt og effektivt for installatøren at dokumentere udskiftningen af målere.

  Den nye måler registreres øjeblikkeligt, og forbrugsdata bliver straks tilgængelige.

  en stærk strategisk partner

  Vores samarbejde med Readings

  Vi engagerer os i at levere kvalitetsløsninger, der forbedrer den samlede oplevelse for vores kunder. Derfor har vi indgået et samarbejde med Readings for at sikre os den bedste løsning til jer. Readings er specialister i forbrugsafregning, og deres mission er at gøre livet lettere for både dig som administrator og for dine beboer.

  EED DIREKIVET: ENERGIOPTIMERING TIL FREMTIDEN

  EED DIREKIVET: ENERGI-OPTIMERING TIL FREMTIDEN

  EED, vedtaget i 2018, er ikke blot et direktiv; det er en nøgle til en mere bæredygtig fremtid i energibranchen. Inden 2027 forventes det at være fuldt implementeret og klar til at omforme vores tilgang til energiforbrug. Men hvad betyder det for dig som ejendomsadministrator? 

  SENESTE IOT NYT

  Brødrene Dahl og Vandværkernes EDB-Service i strategisk samarbejde

  Brødrene Dahl og Vandværkernes EDB-Service i strategisk samarbejde

  SG IOT Solutions i samarbejde med Brødrene Dahl har med ny aftale fået et interessant talerør i markedet.Totalløsninger med digitale, fjernaflæste målere fra SG IOT Solutions vil fremover bliver anbefalet gennem Vandværkernes EDB-Service, som har tæt kontakt til op...

  Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere

  Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere

  14.000 kunder kan nu se frem til en unik løsning, der både er mere brugervenlig og rummer store grønne perspektiver. Mekaniske målerenheder vil de kommende 12-14 måneder blive udskiftet med digitale målere hos kunderne under Skive Vand. Det sker efter, at...