VVS OG INSTALLATØR

VVS og Installatører: Skab Fremtidens Løsninger

Har dine kunder styr på EU’s EED-direktiv, om at alle vand-, varme- og energimålere skal være fjernaflæst i 2027, og at forbrugere skal have minimum månedligt forbrugsdata?

Ellers tilbyder vi en komplet intelligent løsning til dine kunder, der gør det nemt for dem at holde styr på forbrugsafregningen. Samtidig åbner løsning en ny forretningsmulighed for dig.

Vores komplette løsning inkluderer

 

  • Fjernaflæste målere og dataopsamlingsboks: Dette sikre videresendelse af data til afregningssystemet inden for vand-, varme- og energimåling.

  • Brugervenlig platform: Din kunde kan administrere deres forretning og se forbrug fra beboer, på en brugervenlig platform med alarmer og datavisualisering. Hermed får de værdifuld indsigt, der gør det muligt at optimere ressourceforbruget og træffe velinformerede beslutninger om ejendomsforvaltningen.

  • Beboerportal: Kundes beboere har mulighed for at følge forbrug, identificere besparelsesmuligheder, lækager mm.

  • Intelligent forbrugsafregning: Præcis og realistisk forbrugsafregning pr. lejlighed uden besvær.

  • Målerskifte app: Gør det nemt og hurtigt for jer at få målerne online.

Hvad indebærer denne nye forretningsmulighed for dig?

Ejerskab af ejendommen

Med vores løsning er det dig, der bliver den primære kontaktperson i tilfælde af udfordringer, som f.eks. lækager af målere, defekte toiletter mm. Dermed kan du tilbyde ejendomsadministrationer en pålidelig partner, som træder til ved behov for assistance.

SLUT MED KORTE RAMMEAFTALER

Ved at implementere vores løsning sikrer du dig en langsigtet rammeaftale. Du bliver en uundværlig samarbejdspartner for ejendomsadministrationen, der ikke blot hjælper med at udskifte målere i hele ejendomskomplekset, men også opbygger en stærk og loyal kundebase. Når der kommer nye lejligheder til ejendomskomplekset, har du f.eks. ejerskabet.

FJERNAFLÆSTE MÅLERE

Målerne, der tilbydes som en delløsning, opfylder EED-kravene og overholder de højeste kvalitetsstandarder.

Vores priser er transparente samt retfærdige, og vi praktiserer ikke prisdiskrimination.

Sensus Domojet R - Vandmåler

Domojet vandmåler sikrer præcision og nøjagtighed, hvilket er særligt vigtigt i lyset af de stigende vandpriser. Med høj produktionskapacitet og topkvalitet garanterer den den højeste metrologiske ydeevne.

Senus HCAe2 - Radiatormåler

Elektroniske varmemåler til nøjagtig registrering af radiatorernes varmeforbrug. Med mulighed for at få adgang til 132 månedlige og 132 halvmånedlige værdier, giver radiatormåleren dig omfattende dataindsigt. Udstyret med en clip-on fjernbetjent temperatursensor og en optisk kommunikationsgrænseflade, sikrer denne måler præcis overvågning og kontrol.

Sensus Pollustat- Varmemåler

PolluStat-ultralydsmåler tilbyder præcision og pålidelighed ved nøjagtigt at måle energiforbruget i opvarmnings- eller kølingskredsløb. Skræddersyet til både bolig- og erhvervsejendomme, giver denne kompakte måler automatiske aflæsninger og nem monitorering. Med dens høje driftssikkerhed og lange levetid er den et pålideligt valg.

Installationsapp

Få en nem og intuitiv installationsapp, der gør det enkelt for dig som installatør at dokumentere udskiftningen af målere, registrere målere øjeblikkeligt i vores platform, og sikre at forbrugsdata bliver straks tilgængelige.

en stærk strategisk partner

Vores samarbejde med Readings

Vi engagerer os i at levere kvalitetsløsninger, der forbedrer den samlede oplevelse for vores kunder. Derfor har vi indgået et samarbejde med Readings for at sikre os den bedste løsning til

jer. Readings er specialister i forbrugsafregning, og deres mission er at gøre livet lettere for både dig som administrator og for dine beboer.

EED DIREKIVET: ENERGIOPTIMERING TIL FREMTIDEN

EED DIREKIVET: ENERGI-OPTIMERING TIL FREMTIDEN

EED, vedtaget i 2018, er ikke blot et direktiv; det er en nøgle til en mere bæredygtig fremtid i energibranchen. Inden 2027 forventes det at være fuldt implementeret og klar til at omforme vores tilgang til energiforbrug. 

SENESTE IOT NYT

Brødrene Dahl og Vandværkernes EDB-Service i strategisk samarbejde

Brødrene Dahl og Vandværkernes EDB-Service i strategisk samarbejde

SG IOT Solutions i samarbejde med Brødrene Dahl har med ny aftale fået et interessant talerør i markedet.Totalløsninger med digitale, fjernaflæste målere fra SG IOT Solutions vil fremover bliver anbefalet gennem Vandværkernes EDB-Service, som har tæt kontakt til op...

Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere

Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere

14.000 kunder kan nu se frem til en unik løsning, der både er mere brugervenlig og rummer store grønne perspektiver. Mekaniske målerenheder vil de kommende 12-14 måneder blive udskiftet med digitale målere hos kunderne under Skive Vand. Det sker efter, at...