SG IOT Solutions i samarbejde med Brødrene Dahl har med ny aftale fået et interessant talerør i markedet.

Totalløsninger med digitale, fjernaflæste målere fra SG IOT Solutions vil fremover bliver anbefalet gennem Vandværkernes EDB-Service, som har tæt kontakt til op imod 200 vandværker landet over.

Disse vandværker varierer i størrelse fra 24 til 3.500 forbrugere, og de modtager alle ydelser i form af opkrævning, rykkerprocedurer, regnskab og revision. Fælles for dem er også, at mange indenfor de nærmeste år står overfor at skulle have udskiftet deres gamle mekaniske målerenheder.

Her står SG IOT på spring med en unik løsning, der giver vandværkerne stærke kort på hånden, når det gælder om sikre data og dermed viden i forhold til hurtigt at kunne fange f.eks. et læk eller en dryppende hane. Desuden vil den enkelte forbruger kunne få et helt andet overblik over sit vandforbrug.

Gør hinanden gode

-Vi har indgået det, jeg vil kalde ”et strategisk håndtryk”. Der er ingen penge mellem os og Vandværkernes EDB-Service, men ved at arbejde sammen gør vi hinanden gode, forklarer Steen Christoffersen, chef for SG IOT Solutions.

Bente Hessellund Jepsen, indehaver og daglig leder af Vandværkernes EDB-service, ser også klare fordele i den nye aftale, der gerne skulle føre til flere kunder i begge virksomheder.

-Integrationen går begge veje. SG IOT Solutions kommer med en totalløsning, der også omfatter opkrævning, men ved at integrere med vores systemer, kan vi overtage den del, og det er selvfølgelig interessant.

Bente Hessellund Jepsen peger også på, at samarbejdet vil kunne styrke kvaliteten af data.

-Vi oplever, at målerdata ikke altid er vedligeholdt, så vi ikke modtager korrekt aflæserdata. Det kan også dreje sig om en måler, der er taget ned, uden at vi har fået besked. Så fremover forventer jeg da, at det vil blive lettere både for os og for vandværkerne at få styr på data, påpeger hun.

SG IOT Solutions har i de seneste år indgået aftaler med en lang række forsyningsselskaber, hvor den største omfatter hele 50.000 målere. Interessen er voksende og understreger, at stadig flere kan se mulighederne i at optimere driften med intelligent data.

Kontakt

Brødrene Dahl

Park Allé 370

2605 Brøndby

CVR: 81 82 25 14

Brødrene Dahl
Brødrene Dahl er Danmarks største grossist på VVS og Vand & Kloak og er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler og klimaløsninger.

Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 53 butikker i Danmark. Siden 1867 har Brødrene Dahl leveret materialer, viden og inspiration til VVS-branchen. Og målet har altid været at give dig de bedste betingelser for at arbejde så effektivt som muligt og hjælpe med at udvikle din forretning.

Bd-logo-footer